Servicii

Am creat Iberia Spedition pentru a oferi clientilor trei servicii de incredere: transport, expeditii si logistica. Iar principalul scop al companiei Iberia Spedition este de a ajuta colaboratorii sa economiseasca timp si bani. Avand in vedere faptul ca traim in vremurile in care cei care activeaza in domeniul transporturilor si-au dezvoltat o serie de principii, intre care eficienta primeaza, ne aliniem si noi normelor impuse de acestia.

Si o facem cu pricepere si respect pentru clienti. Astfel, prin serviciile noastre intermediem relatia intre tine si transportator. Ne luam angajamentul de a gasi cele mai bune mijloace de transport, in conformitate cu nevoile si produsele pe care intentionezi sa le transporti. Serviciile Iberia Spedition se refera la marfuri generale si includ mai multe tipuri de transport rutier: transport international si intern, transport complet si grupaje de marfa.

Garantam siguranta in ceea ce priveste fiecare transport efectuat si oferim suport dedicat pe tot parcursul intregului proces. Acest lucru ne recomanda drept o firma de incredere, ce are la activ o experienta vasta. Insa asta nu ne impiedica sa ne dorim sa fim mai buni in fiecare zi.

Contacteaza-ne! Este simplu. Suntem la doar un buton distanta.